top of page
Horse Legs

Basispakken

Denne pakke består af en rideanalyse, inklusiv behandling. Det hele varer ca. 2-2,5 timer og foregår i stalden ved dig og din hest. 

 

Priser fra 1500,-

* Der opkræves transporttillæg på 3,7 kr. pr. kørt km fra Skalhuse 5, 9240 Nibe.  

Pakken inkluderer

Rideanalyse

For at få en grundig helhedsorienteret gennemgang af dig som rytter, ser vi dig først lave nogle øvelser på din hest, sådan at vi kan få en forståelse for, hvor du og din hest er i ubalance. 

Undervisning
fra et fysioterapeutisk synspunkt

Efter behandlingen kommer du op på din hest igen, hvor du skal gennem de samme øvelser, som tidligere. Her er formålet at mærke, om der er en forskel fra tidligere. Samtidig vil vi forsøge at gøre dig bevidst om, hvordan du indvirker mere præcist på hesten og derigennem får udnyttet heres fulde potentiale som equipage i balance. 

Behandling

Efter rideanalysen, kommer du igennem en fysioterapeutisk undersøgelse, der tager udgangspunkt i de udfordringer og begrænsinger, som vi har klarlagt under din ridning. Vi udfører herefter en behandling, hvor vi har fokus på at få din krop i balance. Vi vil ligeledes give dig øvelser og vejledning, omkring brug af din krop under ridning, sådan at du forbliver i balance under ridning. 

bottom of page