top of page

Ofte stillede Spørgsmål

Vi har forsøgt at svare på nogle af de mest stillede spørgsmål, sådan at du nemt kan finde det du søger. Skulle du stadig have spørgsmål er du velkommen til at ringe på 22 78 13 15

Har en statsautoriseret fysioterapeut automatisk overenskomst med den offentlige sygesikring?
 

Nej, en fysioterapeut er statsautoriseret, når han/hun er færdiguddannet fra en af landets ti skoler eller har fået udenlandsk autorisation godkendt af den danske stat. En overenskomst kan tilfalde en statsautoriseret fysioterapeut, hvis klinikken, han eller hun arbejder på, ønsker at ansøge kommunen om det, eller hvis klinikken køber overenskomsten af en anden fysioterapeut.

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark?
 

Ja, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark og du får tilskud til fysioterapeutisk behandling, indberetter vi gerne dine ydelser, men HUSK at sige det til din behandler.

Kan jeg bruge min henvisning hos Fysio-On?
 

Vi kan bruge din henvisning til at diagnosticere din problematik, men den giver ikke dig tilskud fra det offentlige til behandling hos os.

Er en fysioterapeutisk klinik med overenskomst bedre end en uden overenskomst?
 

Der er ingen sammenhæng mellem kvalitet og overenskomst. En klinik med overenskomst får reguleret et bestemt antal patienter årligt af kommunen.
En privat fysioterapeutisk kliniks eksistens er alene baseret på kvalitet og omtale.

Sundhedsforsikringer
 

Forsikringsselskaber og deres tilhørende underselskaber har meget forskellige restriktioner på, hvad du må bruge din sundhedsforsikring til.

Der er ikke nødvendigvis frit valg mellem alle behandlere og klinikker i Danmark. Hvis du er i tvivl, om du kan bruge din forsikring hos os, skal du kigge i din police eller ringe til dit forsikringsselskab. Du skal være særligt opmærksom på, om du kan bruge din forsikring hos en privat klinik. Vi er statsautoriserede fysioterapeuter, men vi har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring.
Hvis du ønsker at bruge din sundhedsforsikring hos os, skal du selv lægge ud for din behandling.


Indberetning til dit forsikringsselskabet og Danmark
 

Er du medlem af Sygesikring Danmark, indberetter vi dine regninger automatisk for dig. Har du en sundhedsforsikring, er du selv ansvarlig for at afregne for dine behandlinger hos os.
Har du anmeldt din skade hos dit forsikringsselskab og fået bevilling til fysioterapeutisk behandling på en privat klinik, kan du efter endt behandlingsforløb opkræve din præmiesum hos dit forsikringsselskab.
Læs eksempelvis proceduren for en anmeldelse af skade hos Codan forsikring.

Du behøver ingen henvisning hos os
 

Vil du gerne i behandling hos Fysio-On behøver du ingen henvisning fra din læge, men i nogle tilfælde er en lægehenvisning et krav fra dit forsikringsselskab.

bottom of page