top of page
Vilde islandske heste

Udvidet forløb

Denne pakke består af et otte-ugers forløb, hvor du som rytter og equipage, kan komme rigtig langt med ridning i balance.

 

Priser fra 5500,-

* Der opkræves transporttillæg på 3,7 kr. pr. kørt km fra Skalhuse 5, 9240 Nibe.  

Forløbet inkluderer

Basispakken

Ligesom i basispakken starter vi med en rideanalyse, samt behandling, der varer ca. 2 timer. Rideanalysen bruges som en grundig helhedsorienteret gennemgang af dig som rytter. Derfor er det vigtigt at vi både ser dig udføre nogle øvelser på hesten og derefter ser vi på dig fra jorden. Læs mere om basispakken her.

Fysisk test

Fysiske tests, der udføres i starten og slutningen af dit forløb, sådan at du kan se, hvor meget du er kommet i balance med din hest. 

Behandlinger og undervisning

For at sikre, at du som rytter, har de bedste forudsætninger under hele forløbet, får du 5 opfølgende behandlinger eller undervisning. Behandlinger og undervisning kan kombineres, som det passer dig, hvilket betyder, at du enten kan få en behandling i klinikken, Fysio-On, i Nibe, eller vi kommer i stalden og vejleder dig under ridning, med fysioterapeutiske rettelser for øje. 

Træningsprogram
inkl. tæningsudstyr

Du får et skræddersyet træningsprogram, der passer til dig og dine behov. Samtidig får du det træningsudstyr, der skal benyttes, stillet til rådighed under hele forløbet. 

bottom of page